Leverings- og returbetingelser

Levering 
Dersom du legger inn ordren din før kl 13:00, vil den sendes samme dag.
Du kan enten velge å få ordren levert av Porterbuddy (hjem-levering) eller helthjem (både hjem-levering og levering til hentested). Ordren din vil leveres innen 1-3 virkedager. 
Vi har varehus i Oslo, og alle forsendelser blir sendt fra Norge.

Porterbuddy
Porterbuddy gir deg et grønnere leveringsalternativ!  
Med Porterbuddy kan du velge passende tidspunkt for å motta pakken. Du kan også spore pakken hele veien for å ha oversikt over når den vil bli levert hos deg. 
Porterbuddy tilbyr også kontaktløs levering. 

Klagerett
Hos Musclepain har vi 2 års garanti i henhold til gjeldende regelverk. Vår garanti gjelder for defekter i meterialer eller produksjonsfeil.
Feil eller skader som oppstår som følge av feilbruk vil ikke dekkes av vår garanti.
Musclepain vil dekke eventuelle returkostnader, innen rimelighetens grenser. 
Dersom du ønsker å melde inn en klage, ber vi deg kontakte vår kundeservice via: kontakt@musclepain.dk
Kundestøtten vil hjelpe deg med returprosessen.

Fornøyd-garanti
Vi er sikker på at du vil bli fornøyd med vårt produkt, og tilbyr derfor en 100% fornøyd-garanti innen 14 dager. Dette betyr at du kan få refundert kjøpet dersom produktet ikke fungerer som beskrevet. Det betyr også at du er velkommen til å bruke produktet og prøve det ut gjennom disse 14 dagene, for å se om produktet likevel lever opp til forventningene. 
Hvis du ønsker å benytte deg av fornøyd-garantien, vennligst kontakt kundeservice.

Angrerett
Musclepain har 30 dagers angrerett på produkter hvor forpakningen ikke er brutt. Plastikkemballasjen må være intakt, og forpakningen kan ikke ha synlige skader eller defekter. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, vennligst kontakt vår kundeservice. 

Returadresse: 
MusclePain
Herstedvang 7c
2620 Albertslund
Email: kontakt@musclepain.dk

OBS: Ved returnering av pakke, vennligst legg ved et notat med begrunnelse for valget om å returnere produktet, samt ordrenummer. Dette bidrar til at vi lettere kan behandle saken.

Vi aksepterer ikke pakker som er sendt som postoppkrav. 

INVESTERING I KVALITET

Overlegen klasse

Kvalitet er vårt slagord hos oss, det er det som fungerer for vår forbruker og leverandør. Vi i Musclepain er lidenskapelig opptatte av å sørge for at produktene våre holder tritt med dagens teknologi, og samfunnet for øvrig. Derfor har vi skapt et tidløst og rent design som passer for alle. Vår massasjepistol er av topp standard, med den desidert beste kvaliteten og enkel å bruke til best pris, alltid.

bilde5bilde4bilde3bilde2bilde1

FORBEDRING I HELSE & VELVÆRE

Utgjøre enforskjell

Musclepain har hjulpet tusenvis av personer med å håndtere hverdagsproblemene sine. Vi har hjulpet alt fra profesjonelle idrettsutøvere med såre muskler, til hardtarbeidende personer som er støle og slitne etter en lang arbeidsuke. Vi er også stolte av å kunne si at vi har bidratt til å bedre søvnkvaliteten for personer som sliter med søvnløse netter. For oss er det en konstant motivasjon å vite at våre produkter er med på å bedre menneskers livskvalitet.

KUN DET BESTE FOR DEG
Nye partneren din

Du fortjener kun det beste, og Musclepain er ingen vanlig massasjepistol! Den skiller seg fra mange av de andre på markedet siden den er utviklet og grundig testet i samarbeid med fysioterapeuter. Derfor er du garantert en profesjonell massasje hjemme, med best mulig effekt. Flere fysioterapeuter og klinikker rundt om i landet bruker også Musclepain, og inkluderer den i sitt daglige virke for å kunne gi sine klienter en profesjonell sportsmassasje. 

massasjepistol
massasjepistol

Rask levering

1-3 dagers levering

Problemfri handel

Enkle & trygge betalingsmetoder

100% fornøyd!

100% fornøydgaranti eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt hjem