Massasjepistol beskrivelse

MusclePain Pro Massasjepistol bidrar til å redusere ømhet og smerter i muskler og ledd, slik at restitusjonen skjer raskere. Med denne kraftige og stillegående massasjepistolen kan du lett massere utslitte og såre muskler etter en lang arbeidsdag og raskere komme deg tilbake til treningsprogrammet ditt – ekstra hviledager, treningsskader og såre muskler trenger ikke lenger å være et hinder for å nå målene dine.

Med 10 forskjellige hastigheter og 6 massasjehoder å velge mellom, vil du enkelt finne en massasjetype som passer for deg. Enten du trenger en dyp og effektiv massasje som virkelig tar tak, eller du bare vil ha en mild og avslappende massasje, vil Musclepain massasjepistol gjøre en perfekt jobb! Du kan tilpasse massasjepistolen med forskjellige hastighetsnivåer til dine behov – og du vil alltid ha den perfekte massasjen tilgjengelig.

Musclepain – en massasjepistol litt utenom det vanlige

Du fortjener kun det beste, og Musclepain er ingen vanlig massasjepistol!
Den skiller seg fra mange av de andre på markedet siden den er utviklet og grundig testet i samarbeid med fysioterapeuter. Derfor er du garantert en profesjonell massasje hjemme, med best mulig effekt. Musclepain er en lett massasjepistol, på bare 718 gram. Derfor er den enkel å ta med seg når man er på farten. Den leveres med en smart og praktisk reisepose, slik at du alltid har en profesjonell, deilig og lindrende massasje tilgjengelig – hvor enn du er!  

 

INVESTERING I KVALITET

Overlegen klasse

Kvalitet er vårt slagord hos oss, det er det som fungerer for vår forbruker og leverandør. Vi i Musclepain er lidenskapelig opptatte av å sørge for at produktene våre holder tritt med dagens teknologi, og samfunnet for øvrig. Derfor har vi skapt et tidløst og rent design som passer for alle. Vår massasjepistol er av topp standard, med den desidert beste kvaliteten og enkel å bruke til best pris, alltid.

bilde5bilde4bilde3bilde2bilde1

FORBEDRING I HELSE & VELVÆRE

Utgjøre enforskjell

Musclepain har hjulpet tusenvis av personer med å håndtere hverdagsproblemene sine. Vi har hjulpet alt fra profesjonelle idrettsutøvere med såre muskler, til hardtarbeidende personer som er støle og slitne etter en lang arbeidsuke. Vi er også stolte av å kunne si at vi har bidratt til å bedre søvnkvaliteten for personer som sliter med søvnløse netter. For oss er det en konstant motivasjon å vite at våre produkter er med på å bedre menneskers livskvalitet.

KUN DET BESTE FOR DEG
Nye partneren din

Du fortjener kun det beste, og Musclepain er ingen vanlig massasjepistol! Den skiller seg fra mange av de andre på markedet siden den er utviklet og grundig testet i samarbeid med fysioterapeuter. Derfor er du garantert en profesjonell massasje hjemme, med best mulig effekt. Flere fysioterapeuter og klinikker rundt om i landet bruker også Musclepain, og inkluderer den i sitt daglige virke for å kunne gi sine klienter en profesjonell sportsmassasje. 

massasjepistol
massasjepistol

Rask levering

1-3 dagers levering

Problemfri handel

Enkle & trygge betalingsmetoder

100% fornøyd!

100% fornøydgaranti eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt hjem