Massasjepistol beskrivelse

MusclePain Pro Massasjepistol bidrar til å redusere ømhet og smerter i muskler og ledd, slik at restitusjonen skjer raskere. Med denne kraftige og stillegående massasjepistolen kan du lett massere utslitte og såre muskler etter en lang arbeidsdag og raskere komme deg tilbake til treningsprogrammet ditt – ekstra hviledager, treningsskader og såre muskler trenger ikke lenger å være et hinder for å nå målene dine.

Med 10 forskjellige hastigheter og 6 massasjehoder å velge mellom, vil du enkelt finne en massasjetype som passer for deg. Enten du trenger en dyp og effektiv massasje som virkelig tar tak, eller du bare vil ha en mild og avslappende massasje, vil Musclepain massasjepistol gjøre en perfekt jobb! Du kan tilpasse massasjepistolen med forskjellige hastighetsnivåer til dine behov – og du vil alltid ha den perfekte massasjen tilgjengelig.

Musclepain – en massasjepistol litt utenom det vanlige

Du fortjener kun det beste, og Musclepain er ingen vanlig massasjepistol!
Den skiller seg fra mange av de andre på markedet siden den er utviklet og grundig testet i samarbeid med fysioterapeuter. Derfor er du garantert en profesjonell massasje hjemme, med best mulig effekt. Musclepain er en lett massasjepistol, på bare 718 gram. Derfor er den enkel å ta med seg når man er på farten. Den leveres med en smart og praktisk reisepose, slik at du alltid har en profesjonell, deilig og lindrende massasje tilgjengelig – hvor enn du er!