Fra idé til konsept

Mitt navn er Niklas. Jeg er grunnlegger av Musclepain. Musclepain startet som en liten idé, som i 2020 blomstret til å bli et større konsept som jeg er veldig stolt av. Jeg har selv vært utsatt for en større skade som krevde en lang rehabiliteringsprosess, med påfølgende smerter i muskler og ledd. På den tiden var jeg ikke klar over alle fordelene massasjepistoler, og jeg var desperat etter å komme meg raskt på beina igjen etter skaden. Etter at jeg var blitt frisk, begynte jeg å se på mulighetene. Jeg var sikker på at det måtte finnes noe som kunne hjelpe personer som sto i de samme utfordringene som jeg selv hadde gjort. Utfordringer som jeg hadde brukt mye tid og krefter på å håndtere. Det var da jeg oppdaget massasjepistoler, og det var nettopp dette produktet som skulle danne grunnlaget for Musclepain og kick-starte denne merkevaren. 

 

 

INVESTERING I KVALITET

Overlegen klasse

Kvalitet er vårt slagord hos oss, det er det som fungerer for vår forbruker og leverandør. Vi i Musclepain er lidenskapelig opptatte av å sørge for at produktene våre holder tritt med dagens teknologi, og samfunnet for øvrig. Derfor har vi skapt et tidløst og rent design som passer for alle. Vår massasjepistol er av topp standard, med den desidert beste kvaliteten og enkel å bruke til best pris, alltid.

bilde5bilde4bilde3bilde2bilde1

FORBEDRING I HELSE & VELVÆRE

Utgjøre enforskjell

Musclepain har hjulpet tusenvis av personer med å håndtere hverdagsproblemene sine. Vi har hjulpet alt fra profesjonelle idrettsutøvere med såre muskler, til hardtarbeidende personer som er støle og slitne etter en lang arbeidsuke. Vi er også stolte av å kunne si at vi har bidratt til å bedre søvnkvaliteten for personer som sliter med søvnløse netter. For oss er det en konstant motivasjon å vite at våre produkter er med på å bedre menneskers livskvalitet.

KUN DET BESTE FOR DEG
Nye partneren din

Du fortjener kun det beste, og Musclepain er ingen vanlig massasjepistol! Den skiller seg fra mange av de andre på markedet siden den er utviklet og grundig testet i samarbeid med fysioterapeuter. Derfor er du garantert en profesjonell massasje hjemme, med best mulig effekt. Flere fysioterapeuter og klinikker rundt om i landet bruker også Musclepain, og inkluderer den i sitt daglige virke for å kunne gi sine klienter en profesjonell sportsmassasje. 

massasjepistol
massasjepistol

Rask levering

1-3 dagers levering

Problemfri handel

Enkle & trygge betalingsmetoder

100% fornøyd!

100% fornøydgaranti eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt hjem