Fordelene ved å kjøpe en massasjepistol

Fordelene ved å kjøpe en massasjepistol

Jul 10, 2022Niklas Pedersen

Hvilke fordeler har en massasjepistol? 

Massasjer har mange fordeler for helsen og velværen. Massasjer kan hjelpe med lindring av smerte, reduksjon av stress og angst, forbedret søvn, og mer. Ulempen er at å få en profesjonell massasje ikke er noe man kan gjøre hver dag, både fordi det ikke passer inn i en travel hverdag, og fordi det koster mye penger dersom man gjør det ofte. 

En glimrende måte å få både fordelene med massasjer og samtidig unngå ulempene ved en profesjonell massasje, er å skaffe seg en massasjepistol. Med en massasjepistol kan du gi deg selv en glimrende massasje hjemme eller på farten, akkurat når det passer deg best.

Forebygging av skader – Mange idrettsskader er forårsaket av muskelkramper og mangel på tilstrekkelig restitusjon før du anstrenger muskelen igjen. Ved å bruke en massasjepistol for å forbedre blod- og oksygensirkulasjonen, reduseres sannsynligheten for overtrening og slitasje på en muskel. Det vil også bidra til å mykne opp leddene dine. 

Massasjepistoler reduserer stress og angst - Massasjepistoler lar deg gi deg selv en grundig massasje som lar kroppen slappe av og kan hjelpe til med å redusere stress og angst. En god massasje kan øke den parasympatiske responsen i nervesystemet, noe som reduserer følelsen av angst og stress. Det som er så supert med en massasjepistol er at du kan gi deg selv en massasje så ofte du vil, så hver gang du føler deg litt stresset er det bare å finne fram massasjepistolen.

Rehabilitering – Hvis du har en skade, kan en massasjepistol hjelpe deg med å øke restitusjonen og helbrede deg raskere ved å forbedre sirkulasjonen. En massasjepistol burde ikke være den eneste, eller til og med «hoved» behandlingen du bruker for å komme deg tilbake, men det kan definitivt gi betydelig hjelp.

Forbedrer bevegelsesområdet – Etter bruk av massasjepistol vil du oppdage at leddene dine er mer fleksible og kroppen din har bedre blodsirkulasjon. Dette fører til at du forbedrer bevegelsesområdet ditt og du vil føle mer fleksibilitet.

Bryter opp arrvev – Arrvev hjelper til med å reparere skadede fibre i kroppen din, men har en annen elastisitet enn andre muskelvev i kroppen din. Å bryte ned dette arrvevet vil hjelpe til med å lindre smerte.

Perfekt i kombinasjon med trening - Mange elsker å bruke massasjepistoler når de trener, og det er flere måte en massasjepistol kan hjelpe deg med treningen din. Du kan for eksempel bruke massasjepistolen på de store muskelgruppene før du trener, dette forbedrer blodsirkulasjonen og fungerer som en form for oppvarming før du starter treningen. 

Mange liker også å bruke massasjepistolen under treningen når de har stive og såre muskler. Mellom to sett kan du bruke massasjepistolen på musklene for å få dem til å slappe av og lindre smerte. Dersom du foretrekker det kan du også vente med å bruke massasjepistolen til etter du er ferdig med trengingen, dette kan hjelpe deg med smertelindring og restitusjon. En god massasje etter trening kan også hjelpe deg med å unngå gangsperre og andre ubehageligheter dagen etter trening. 

Perfekt for deg som liker massasjer - Konklusjonen er med andre ord at dersom du er interessert i fordelene som kommer med en god massasje bør du vurdere å skaffe deg en massasjepistol. Med en massasjepistol kan du gi deg selv gode massasjer så ofte du vil og hvor du vil. Uansett hvorfor du liker massasjer, vil du garantert elske å få en massasje som tar i bruk en massasjepistol. More articles